Monday, June 15, 2009

cuti-cuti malaysia..:p



hari pertama..smpai kL, naik komuter ke seremban dr hentian Putra..pLan jumpa sum1 tp last minute dia tuka fikiran lak..so kitorg tros ke seremban lah..smpai2 mak ayah angkat aku ambil kat komuter..cm biasa, g mkn2 dulu (padahal perut da kenyang mkn kfc kat the mall)..kenyang badak jugak la..smpai umah mak kat jelebu ms tu dh kul 6 lebey, mlm kua lagi, mkn2..ehehe =)



pagi2 hari kedua, omak ajak g nilai..tp tggu apiz balik keje dulu dlm kul 2..dh apiz balik, siap2 dlm kul 3 kua..then singgah rumah atuk kat seremban sbb atuk n nenek nak g nilai skli..borak2 (atuk sempat turunkan ilmu math tu =p), kul 6 baru bertolak ke nilai..sampai nilai3 masa tu dh maghrib, so tunaikan tanggungjawab dulu =)balik dr nilai masa tu dh 9 lebih (kedai2 pun dh hampir kesemuanya tutup)..on d way blk, singgah rumah mak saudara omak den, jauh masuk dlm kek labu tuh..dekat2 area homestay..kul 10 lebey bertolak balik, kul 12 smpai rumah..penat2 tp syiokk~

hari ketiga, omak ajak g bahau, jln2 kek pokan bahau, balik singah umah wan fana, smpat snap gmbo sbb umh tu umh tradisional n9, tempat tu pun sejuk je, leh nmpk gunung..on d way blk lak singgah jap kat teratak za'aba, ayah tak turun dr kete pun..kitorg2 je :D

hari keempat, balik..dr seremban kul 10, smpai kat kL (area jLn tar ) dlm kul 1 lebey..tros g cari cik putri^bulan aka kicap^tamin ngan encik azrin aka Zylkron..:D











ada lagi gmbo tp pc wat hal lak neh..mencikkkkk



3 comments:

Hazirah said...

salam~uwaaaaaaaaaaaaaaarghhhhh~~~ ai trasa some tu ai...isk2....maaf akak~~~uhuhu~~uwaaaaaaaaargh(T_T) sy masih anak dara pingitan..isk2.. cmner ye..nk byr ganti rugi ni..uhuhu~~~isk2..rase bersalah ni..kek akak ag..isk~byknyer~(T_T)
maaf~~maaf~~uhuhu

Hazirah said...

toilet tu amik kat timesquare..uhuhu~ pi ngan mak skali..hehehe~windu same akak..zirah dh nk balik jb~~ uhuhu

nfi said...

hihi zirah..kek simpan utk kawen kak fara nnt k :)