Sunday, May 31, 2009

benarkah 24 hanya angka?~



today, 1st of june..,im turn 24..alhamdulillah, masih bernafas, masih diberi kesempatan

untuk mengharungi hari-hari di bumiNYA ini..

dalam usia 24 tahun, byk lagi perkara yg belum aku capai dlm hidup ni..byk lg impian

yg tertangguh, yg masih on-d-way (=p)..tp mls nk cerita lah..

well, start dr ptg smlm, hp ku yg tersyg x berhenti-henti berbunyik..

tetiba rs glemer..haha..

dgn sms, call blablabla..mlm td pun x dpt tdo sgt..

anyway, THANKSSSSS A LOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTTTTT buat semua yg wish birthday..luv u all..muuuahhhh..igtn dari kamu semualah hadiah birthday paling berharga utk fara..


pagi td, bgn2, bdk2 ni (maktuk n tokayah pun join skli =p) nyanyi lagu happy birthday..tahu ayah kata apa "dah dewasa dah anak aku ni"..haha..mak menyampuk "hai sebelum ni belum dewasa ke anak awak tu"..hihi..tinggal je kjp hp kat bilik, byk misscall n msj smpai adik aku yg duduk sebilik ngan aku pun ckp "dengkinya dengkinya"..haha..

pastu sbb smlm dh janji dgn luqman, so hari ni, pagi ni, (dengan tak mandinya, dgn pyjamas nya) aku ajak luqman n ammar cuci kete..haha..

seronok..ni 1st time basuh sndri kete..klu x hantar kedai jak..alang2 belum mandi tu baik main air kan kan kan..hbs basuh kete, mak kata ayah nak g bagan serai, nak g wat upah haji tu..utk arwah tokwan..so aku ajak ayah g ngan kete..g sana, hbs urusan tu ayah ajak singgah kedai buku..well..tau2 lah ayah =)..dlm kedai buku, call asyik masuk smpai pekedai tu dok tgk2 ..haha..jeleslah tu =p..hbs beli buku, ayah ajak g mkn2..so g mkn dekat area dekat2 stesen bas bgn serai tu..elok2 hbs mkn, agak2 aku nk kuarkan purse, ayah kata "xpe2, ayah blnja..utk birthday.."..hihi..thanksss ayah =)))


hari ni xde aktiviti ape..kena jaga si toek ni..ibu dia stat keje hari ni..=)

3 comments:

Lady Arween said...

Happy Belated Besday..Muga di beri kesihatan yang baik, di murahkan rezeki dan diberkati ...

twinkle said...

hepi besdayyyyyy ...cam sedap je kek itu :P smuga panjang umur...murah rezeki..cpt jodoh ahaks

nfi said...

ahaks..thanks kak ween n kak tewin..ehehehe