Friday, November 14, 2008

Cinta Yang Sempurna~`



Cinta Yang Sempurna - 6ixth Sense feat. Noe (Letto)

Terbawa aku dalam rasa
Yang selama ini terlupa
Ooohhh Ooooh
Mungkinkah ini cinta…
Hatiku cuba
Tuk mencari
Kemana aku telah pergi
Ooohh Oooh
Mungkin ini semua mimpi

*Hanya ilusi
Cinta yang menipu
Keindahan yang semu
Semua hanya palsu
Keindahan semu
Semua hanya palsu

**Bawa aku….Kepada MU
Keindahan yang tak semu
Peluk aku
Jangan pernah
Kau biarkan
Ku terlupa pada Mu
Kasih tempat mengadu
Takkan ada cinta yang bisa sempurna
Selain kepadaMuKepada MU



I love this song very much..sesungguhnya cinta yang sempurna hanya pada DIA..(^^,)..my sis, tomo kata lagu ni bosan, my sis ain lak ckp "semu tu apa"..katanya kwn2 kelas dia pun bising ape tu semu..so, me, myself pun jalankan tanggungjawab sosial menelaah mencari maksud "semu"..so everyone..semu means pretended~so masukkan lah dlm lirik tu..ehehe..enjoy!~


2 comments:

Enon said...

Bismillah.
Salam.

Banyak benor lagu dalam blog adinda ni ha... :)
Pening2 kak enon tgk.
Ehehe...
Lagu Ungu mana? Ungu?
Letak taw.
Macehhh.... :)

anakitik said...

bertindak ikut arahan bos!~