Saturday, February 28, 2009

muka ku itam legam~

Photobucket

23-26..bawak budak2 hoki g kejohanan daerah kat smk pekan baru..so sbg pengurus yg berdedikasi (=p), terpaksa lah burn kls 4 hari tu..muka pun dh burn..haha..mklomlah dok tgh pns..bdk ada game, ada lah pengurus yg berdedikasi ni kat tepi padang..tp xpe..berbaloi..sbb dua2 team mng..=) jupe di ipoh..!~
tp part x best, ada satu ketika tu aku nak g toilet, so mntak tlg bdk jagakan henbeg sementara aku g wat apa yg patut..kebetulan, time tu gak ada kwn aku call..n bdk2 ni jwb call tu..stat dr tu diorg dok usik2 aku..adui la..yg lg x best, tetiba diorg kenen2kan dgn cikgu a adess..ckgu a nih bujang lagi..sbb tu diorg usik2 kan dgn aku..mlm kames ritu lak ada mjlis kat asrama, ckgu tu pun ada..ada ke patut bdk2 ni p tarik aku then pggey ckgu tu..ms tu rs muka aku dh tebal setebal tebalnyaaaaaaaaaaaaaa...so total : skrg nih kat skolah, bdk2 dok usik aku dgn 3 org jejaka! waaaaaaaa


1 comment:

twinkle said...

wahhh..jeles tgk gambo camtuh..huhuhu bile nk send ni :P (lari dr topik entry) hahaha sori naaa